Forside Profil Medarbejdere Planteavl Svineproduktion Billeder Kontakt

Vidste du at Spøttrup Svineproduktion ApS er et topmoderne landbrug, der beskæftiger sig med svineproduktion og planteavl

- Spøttrup Svineproduktion

Profil

Fundamentet til dette landbrug blev grundlagt i 1975 da Tage & Inger Lis Andersen købte ejendommen på Spøttrup Mark 7. I dag er næste generation klar til at overtage stafetten, således er der på nuværende tidspunkt igangsat et generationsskifte, hvor Søren Bak Andersen & Jane Malmberg Andersen står klar til at overtage roret.
Som et led i generationsskiftet arbejdes der på nuværende tidspunkt på at etablere et nyt soholdssite på Spøttrup Mark 2. Produktionen kommer til at omfatte 1100 søer med produktion af 35000 smågrise. Projektet er estimeret til at starte i sommeren 2009. Du kan løbende følge med i byggeriet i billedgalleriet.
Spøttrup Svineproduktions vision er at være med i front når det gælder produktivitet. Vores målsætning for soholdet er vi også fremadrettet skal kunne være i stand til at kunne producere 32 grise pr. årsso. Desuden er det vores mål at producere smågrise af en kvalitet, der udskiller sig positivt fra mængden.
Hos Spøttrup Svineproduktion arbejder vi efter samme målsætning som indbefatter:

  • Retttidig omhu ( Dyrevelfærd )
  • Systematiske arbejdsrutiner
  • Åbenhjertigt kommunikation